Je bent hier: HomeBEWEGENOver Pietjan

Over Pietjan

Pietjan Brys - Sportcoach

Welkom, fijn dat je een kijkje komt nemen op onze website! 

Ik ben Pietjan, sportcoach bij Movimento! 

Als licenciaat Lichamelijk Opvoeding begeleid ik jou op een professionele manier. Jouw persoonlijke doelen en genieten van beweging staan voor mij centraal!  

Ik ben al meer dan 2 jaar aan het werk bij Movimento. De voorbije jaren mocht ik al heel wat vrouwen en mannen begeleiden naar een gezondere levensstijl! We starten vaak met wat zenuwen: zal het klikken, voel jij jou op je gemak,  ...  maar die zenuwen maken al snel plaats voor plezier tijdens het sporten! 

We gaan stap voor stap, maar anderzijds blijft het ook wel belangrijk dat we grenzen blijven verleggen!

 

‘Bewegen is meer dan zweten en afzien..’

Bewegen staat voor mij niet enkel gelijk aan het fysiek afbeulen van mensen... 

Als bewegingscoach wil ik jou laten inzien dat bewegen zoveel meer is dan enkel het fysiek afzien... Met mijn persoonlijke aanpak wil ik ervoor zorgen dat de mensen die ik coach, bewegen niet meer enkel zien als een opdracht, maar hoop ik ervoor te zorgen dat bewegen een deel wordt van hun nieuwe, actieve levensstijl. Ook het sociale aspect bij beweging speelt hierin een belangrijke rol. 

Samen met mijn collega’s  bij praktijk Movimento, wil ik de mensen helpen om zowel beweging als een evenwichtig voedingspatroon deel laten worden van hun dagelijkse routine.

In overleg met de klanten wil ik samen  achterhalen wat ze graag doen en hoe we op hun kwaliteiten kunnen inspelen. Zodoende dat we vooral het plezier in bewegen gaan vinden. Vanuit dat vertrekpunt kunnen we haalbare doelen stellen om zo geleidelijk aan progressie te boeken.

‘Beter voorkomen dan genezen..’

De fun - factor in bewegen is voor mij één van de belangrijke pijlers, zo ook is verantwoord bewegen er één van. Het is niet alleen belangrijk om te bewegen maar dit gebeurt ook best op een verantwoorde manier. Daarom ga ik ook blessurepreventief te werk. Beter voorkomen dan genezen.

 

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord