Begeleiding - tarieven

1e consultatie SPORT (1uur 15min):

verzamelen van alle (sport)gegevens + eerste advies

Tijdens een 1e consultatie wordt een zo compleet mogelijk overzicht gemaakt van alle eet- en leefgewoontes, trainingsintensiteit en -frequentie. Op basis van deze gegevens en het doel wordt een ideaal en persoonlijk advies geformuleerd.
Er wordt vervolgens een voedingsschema opgesteld voor alle verschillende trainingen, wedstrijden en rustdagen. Dit wordt op het 2e consult grondig besproken. In afwachting van het uitgewerkte voedingsschema krijg je al enkele tips mee om reeds aan de slag mee te gaan.

€ 70

1e consultatie (1uur): GEWICHTSVERLIES/GEZONDE VOEDING 

Wat wil je bereiken?! We luisteren naar jouw doelen!  Allereerst starten we vanaf jouw huidige eetgewoonten: ontbijt, tussendoortjes, ...Zo krijgen we een beeld over jouw huidig voedingspatroon. Dan kunnen we aan het werk en proberen we een aantal voedingsgewoonten te veranderen.

We bekijken ook je gewicht, vet% en spier%. Op deze manier kunnen we er samen aan werken om op een gezonde manier je doel te bereiken en gewicht te verliezen (indien dit jouw doel is).

€ 55 

2e consultatie (45min) SPORT:

Tijdens dit consult overlopen we het persoonlijk voedingsschema voor de verschillende trainingen en/of wedstrijden. We gaan dieper in op voeding voor, tijdens en na het sporten.

€ 50

2e consultatie (30min) GEWICHTSVERLIES / GEZONDE VOEDING: 

Je voedingsgewoonten aanpassen doe je niet van vandaag op morgen. Daarom krijg je een goede en professionele begeleiding. Problemen worden samen besproken, we blijven je gewicht verder opvolgen en je ontvangt gezonde recepten en voldoende tips om je voeding gevarieerd, lekker en niet saai te houden. 

€ 25

Vervolg consultatie (30min) SPORT:

Opvolging van de sporter en eventuele aanpassingen aan het voedingsschema om de doelen te bereiken.

€ 35
 
   
   

Praktijk Movimento

Berchemweg 190
9700 Oudenaarde (Melden)

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord