Welke begeleiding kies ik?

Volwassenen: 1e consultatie (+/-1uur):

Wat wil je bereiken?! We luisteren naar jouw doelen!  Allereerst starten we vanaf jouw verhaal en eetgewoonten. We gaan samen op zoek naar een 3 tal doelen waar we de eerste weken mee aan het werk gaan. 

Gewicht is nooit het allerbelangrijkste! We leggen de klemtoon op jouw gevoel! Hoe fit voel je jezelf, en zie je vooruitgang binnen ons traject!?  

Bij de start bepalen we jouw vet%en spier%. Op deze manier kunnen we er samen aan werken om op een gezonde manier gewicht te verliezen. 

Volwassenen: tweede consultatie (45 minuten): 

We zijn nog maar een weekje aan de slag, maar toch bekijken we al eens hoe het de eerste week verliep. Samen bekijken we welke veranderingen er heel goed lukken.  We gaan op zoek naar tips voor de aanpassinen die moeilijker gaan. Je voedingsgewoonten aanpassen doe je niet van vandaag op morgen. Daarom krijg je een goede en professionele begeleiding. Problemen worden samen besproken, we blijven je gewicht verder opvolgen en je ontvangt gezonde recepten en voldoende tips om je voeding gevarieerd, lekker en niet saai te houden.

€ 55

 

 

 

 

 

€ 45

 

Volwassenen: vanaf 3de consult:  opvolging (30 minuten): 

Je voedingsgewoonten aanpassen doe je niet van vandaag op morgen. Daarom krijg je een goede en professionele begeleiding. Problemen worden samen besproken, je ontvangt gezonde recepten en voldoende tips om je voeding gevarieerd, lekker en niet saai te houden.

€ 25

CONSULTATIES VOOR KINDEREN EN JONGEREN (1uur) 

                       SPRONG IN EEN GEZONDERE WERELD 

Iedereen verdient een persoonlijke aanpak, en zo ook jouw zoon of dochter. Onze diëtiste specialiseerde zich in de begeleiding van kinderen en jongeren. Doorheen jaren ervaring werd in de pratkijk allerhande materiaal ontwikkeld om de begeleiding leuk en succesvol te maken. Consultaties voor kinderen en jongeren duren steeds 1 uur. 

Een eerste gesprek gaat door met ouders, jouw zoon of dochter en onze kinderdiëtiste. Verdere consultaties werken we meestal enkel met jouw zoon/dochter. Aan de hand van opdrachtjes, receptjes, ... gaan we aan de slag om  stappen te zetten naar een gezonder eetpatroon. Opdrachtjes worden meegegeven om thuis verder aan de slag te gaan samen met mama en papa. (zus, broer, oma, opa, ... kunnen ook zeker betrokken worden). 

Als kinderdiëtist proberen wij de coach te zijn voor jouw kind en jullie gezin. Uit ervaring horen wij vaak dat de wijzende vinger niet leuk is, en zeker geen succesverhalen kan opleveren.  Vandaar onze kindgerichte aanpak. Als één team samen met jou, jouw superheld en onze kinderdiëtiste streven we er naar om een leuke sprong te maken in de gezonde wereld! 

Onze diëtiste volgde een opleiding tot bachelor in de voedings- en dieetkunde, met daaropvolgend een master in de gezondheidsvoorlichting. Verder volgden heel wat opleidingen tot het begeleiden van kinderen. 

Sinds 1 april 2020 werd beslist dat er een extra terugbetaling komt voor kinderen en jongeren van 6 tot 17 jaar. Voor verdere informatie in verband met deze terugbetaling kan u terecht bij Wendy via mail    dietist@praktijkmovimento.be

€ 50

Praktijk Movimento

Berchemweg 190
9700 Oudenaarde (Melden)
055 61 56 73  - 0476 29 28 49
dietist@praktijkmovimento.be

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord