Welke begeleiding kies ik?

Volwassenen: 1e consultatie (+/-1uur):

Wat wil je bereiken?! We luisteren naar jouw doelen!  Allereerst starten we vanaf jouw huidige eetgewoonten: ontbijt, tussendoortjes, ... en vormen we ons een beeld van jouw eetgewoonten. Dan kunnen we aan het werk en proberen we een aantal voedingsgewoonten te veranderen.

We bekijken ook je gewicht, vet%en spier%. Op deze manier kunnen we er samen aan werken om op een gezonde manier gewicht te verliezen.

Volwassenen: tweede consultatie en opvolging (30 minuten): 

We bekijken samen jouw eetdagboekje. Dit krijg je mee bij onze eerste afspraak en hou je de eerste dagen bij! Samen bekijken we welke veranderingen er heel goed lukken. Aanpassingen die moeilijker gaan, daar zoeken we samen een oplossing voor. We evalueren ook jouw gewicht.

Je voedingsgewoonten aanpassen doe je niet van vandaag op morgen. Daarom krijg je een goede en professionele begeleiding. Problemen worden samen besproken, we blijven je gewicht verder opvolgen en je ontvangt gezonde recepten en voldoende tips om je voeding gevarieerd, lekker en niet saai te houden.

€ 55

 

 

 

 

 

€ 25

 

Volwassenen: WANDELCONSULTATIE (60 minuten):

Wandelen met de diëtiste? Neen, niet enkel wandelen maar profesioneel advies waarmee je aan de slag kan. Heel wat wetenschappelijke studies tonen aan dat wandelen ons vaak aanzet tot het kritisch evalueren van onze levensstijl. Keuzes tot verandering die gemaakt worden tijdens wandelingen, zouden succesvoller zijn op langere termijn. Tijdens deze consultatie gaan we wandelen, uiteraard, maar profesioneel voedingsadvies is hierbij even belangrijk. We staan stil bij gewoonten, en geven tal van tips om deze gewoonten aan te passen. Ook bij emoties die vaak ons eetpatroon bepalen, wordt bij een wandelconsultie vaker stil gestaan. Na de wandelingconsultatie ontvang je ook telkens materiaal waarmee je thuis verder aan de slag kan. 

€ 55

CONSULTATIES VOOR KINDEREN EN JONGEREN (1uur) 

                       SPRONG IN EEN GEZONDERE WERELD 

Iedereen verdient een persoonlijke aanpak, en zo ook jouw zoon of dochter. Onze diëtiste specialiseerde zich in de begeleiding van kinderen en jongeren. Doorheen jaren ervaring werd in de pratkijk allerhande materiaal ontwikkeld om de begeleiding leuk en succesvol te maken. Consultaties voor kinderen en jongeren duren steeds 1 uur. 

Een eerste gesprek gaat door met ouders, jouw zoon of dochter en onze kinderdiëtiste. Verdere consultaties werken we meestal enkel met jouw zoon/dochter. Aan de hand van opdrachtjes, receptjes, ... gaan we aan de slag om  stappen te zetten naar een gezonder eetpatroon. Opdrachtjes worden meegegeven om thuis verder aan de slag te gaan samen met mama en papa. (zus, broer, oma, opa, ... kunnen ook zeker betrokken worden). 

Als kinderdiëtist proberen wij de coach te zijn voor jouw kind en jullie gezin. Uit ervaring horen wij vaak dat de wijzende vinger niet leuk is, en zeker geen succesverhalen kan opleveren.  Vandaar onze kindgerichte aanpak. Als één team samen met jou, jouw superheld en onze kinderdiëtiste streven we er naar om een leuke sprong te maken in de gezonde wereld! 

Onze diëtiste volgde een opleiding tot bachelor in de voedings- en dieetkunde, met daaropvolgend een master in de gezondheidsvoorlichting. Verder volgden heel wat opleidingen tot het begeleiden van kinderen. 

Sinds 1 april 2020 werd beslist dat er een extra terugbetaling komt voor kinderen en jongeren van 6 tot 17 jaar. Voor verdere informatie in verband met deze terugbetaling kan u terecht bij Wendy via mail    dietist@praktijkmovimento.be

€ 50

Praktijk Movimento

Berchemweg 190
9700 Oudenaarde (Melden)
055 61 56 73  - 0476 29 28 49
dietist@praktijkmovimento.be

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord