Je bent hier: HomeDiëtistenteam

Diëtistenteam

Hallo, Welkom op onze website! 

Uit ervaring weten we dat elke diëtist anders is. De begeleiding die voor de ene persoon werkt, is vaak iets waar een ander niet naar op zoek is. We zijn blij dat je onze manier van werken wil leren kennen. 

Crashdieet, soepdieet, jezelf uithongeren, ... dat zal je bij ons niet vinden.  “…Eten moet gezellig en lekker blijven! Gezonder eten doe je het beste stap voor stap, maar wel met de nodige ambitie om je haalbare doel te bereiken!"

We gaan samen met jou op zoek naar de perfecte balans tussen de energie uit je voeding en de energie die je lichaam dagelijks verbruikt! 

Opleiding en werkwijze

Om jezelf diëtist te mogen noemen, is een opleiding tot bachelor in de Voedings- en dieetkunde vereist. In deze opleiding doe je vooral theoretische kennis op.  Heel vaak krijgen we te horen "Ik weet alles wat ik moet doen om gezond te eten". Er is vaak al een ruime kennis over voeding, maar vaak kunnen we met onze tips en tricks de kennis die je al hebt, verruimen. 

Theorie omzetten in praktijk 

Als diëtisten vormen wij een belangrijkste schakel om theorie om te zetten in praktijk! 

Vaak is dit de reden waarom het niet altijd lukt gezonde gewoonten door te zetten. Jezelf blijven motiveren, omgaan met falen, stap voor stap werken met de nodige ambitie, wat bij feestjes, wat als het eens minder gaat, .... Daar helpen we jou met tools en visueel materiaal verder mee op weg, een nieuwe levenswijze! 

Wendy Van Seymortier

Emma Goemaere

 

 

Afspraak maken

Afspraak maken  

Als diëtist zijn we door het RIZIV erkend. Wendy is al jarenlang lid van de VBVD (Vlaamse Beroepsvereniging van voedingsdeskundigen en diëtisten) en daarnaast is ze ook lid van de Vlaamse Diabetes Liga.

Mutualiteiten voorzien een terugbetaling voor voedingsadvies, maar elke mutualiteit is verschillend.  

Praktijk Movimento

Berchemweg 190
9700 Oudenaarde (Melden)

Afspraak maken

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord