Je bent hier: HomeEetstoornis behandelen

✔ Psychologische begeleiding  
✔ Unieke gezonde recepten  
✔ Workshops

Eetstoornis behandelen

Een eetstoornis behandelen begint met een oprecht begrip dat deze uitdagingen méér zijn dan slechts eetgewoonten. Ze zijn ingewikkeld verweven met psychologische processen en emotionele ervaringen. Bij Groepspraktijk Movimento in Oudenaarde begrijpen we dat het essentieel is om een holistische benadering te hanteren bij het aanpakken van deze complexe vraagstukken.

 

Op zoek naar gezondere en fittere levensstijl?

 

 

Diepgaande zorg om een eetstoornis te behandelen

Onze benadering van een eetstoornis behandelen is erop gericht om je bij elke stap te ondersteunen, om zowel je lichamelijk als geestelijk welzijn te bevorderen. We richten ons niet alleen op volwassenen, maar op alle leeftijden, waarbij we de nodige gevoeligheid en specialisme inzetten om jongere cliënten te begeleiden. Ons advies wordt gekenmerkt door empathie en is volledig afgestemd op jouw unieke behoeften en uitdagingen. Daarbij kan ook psychologische begeleiding een integraal onderdeel van jouw traject zijn, om zo aan een harmonieuze relatie met jouw kinderen en voeding te werken. Onze psychologe Lieselot helpt jou daarbij op weg.

Verkrijg professionele zorg

De stap zetten om hulp te zoeken bij het behandelen van een eetstoornis kan ontmoedigend zijn, maar weet dat jouw reis naar gezondheid en welzijn bij ons wordt begroet met open armen en professionele zorg met voedingsadvies op maat. Neem contact met ons op voor een eerste stap naar een evenwichtig en vreugdevol leven. Maak een afspraak met een van onze gespecialiseerde diëtisten.

 

Wendy Van Seymortier

diëtiste, onthaal praktijk
055/61.56.73 – 0476/29.28.49
dietist@praktijkmovimento.be

Groepspraktijk Movimento

Berchemweg 190
9700 Oudenaarde (Melden)
055 61 56 73
Contacteer de praktijk

Inschrijven kan hier voor:

  • workshops, kooklessen en wandelingen

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord