Je bent hier: HomeFODMAP-dieet volgen

✔ Psychologische begeleiding  
✔ Unieke gezonde recepten  
✔ Workshops

FODMAP-dieet volgen

Een FODMAP-dieet volgen vormt voor velen een sleutel tot verlichting wanneer het spijsverteringsongemak betreft. Bij Groepspraktijk Movimento in Oudenaarde begrijpen we dat je spijsverteringssysteem een cruciale rol speelt in je algehele welzijn en dagelijkse leven. Dit dieet richt zich op het beperken van bepaalde koolhydraten die potentieel spijsverteringsproblemen kunnen veroorzaken.

 

Op zoek naar gezondere en fittere levensstijl?

 

 

Diepgaand in het FODMAP-dieet

Dieper inzoomend op het volgen van een FODMAP-dieet, ontdekken we dat dit niet zomaar een dieet is, maar een specifiek uitgekiende benadering om het prikkelbaredarmsyndroom (PDS) en andere spijsverteringsklachten te beteugelen. Met een nauwkeurig voedingsadvies leggen we de nadruk op het geleidelijk herintroduceren van voedingsmiddelen, om precies die items te identificeren die jouw systeem ontregelen. Onze begeleiding is speciaal ontworpen om jou te volgen en begeleiden door elk stadium van het FODMAP-dieet, waarbij we jouw welzijn vooropstellen.

Maak vandaag nog jouw afspraak voor een leven met minder klachten

Durf de stap te zetten naar een leven waarin je darmen geen constante bron van ongemak meer zijn. Onze diëtiste Emma staan klaar om jou te begeleiden op deze reis naar een gezonder en comfortabeler leven. Maak een afspraak, en laten we samen ontdekken hoe het FODMAP-dieet volgen jouw kwaliteit van leven kan verbeteren, je spijsvertering kan kalmeren en je de vrijheid kan bieden om te genieten van alle gezonde voeding zonder constante zorgen over je darmgezondheid.

 

Wendy Van Seymortier

diëtiste, onthaal praktijk
055/61.56.73 – 0476/29.28.49
dietist@praktijkmovimento.be

Groepspraktijk Movimento

Berchemweg 190
9700 Oudenaarde (Melden)
055 61 56 73
Contacteer de praktijk

Inschrijven kan hier voor:

  • workshops, kooklessen en wandelingen

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord