Je bent hier: HomeGezond zwanger worden

✔ Psychologische begeleiding  
✔ Unieke gezonde recepten  
✔ Workshops

Gezond zwanger worden

Jouw reis naar het moederschap verdient een stralende start, en bij Groepspraktijk Movimento in Oudenaarde begrijpen we hoe essentieel het is om gezond zwanger te worden. Wij zijn er om je te begeleiden op de weg naar een voorspoedige zwangerschap door het bieden van een solide basis van welzijn en zorg.

 

Op zoek naar gezondere en fittere levensstijl?

 

 

Een voedingsrijk pad naar gezond zwanger worden

Gezond zwanger worden gaat hand in hand met het adopteren van een levensstijl die jouw lichaam voedt met alles wat het nodig heeft. Onze unieke en gezonde recepten zijn niet alleen heerlijk, maar ook specifiek ontworpen om jou te voorzien van de voedingsstoffen die essentieel zijn voor een gezonde zwangerschap. Gezonde voeding is een cruciale bouwsteen in het creëren van een welvarende omgeving voor jouw toekomstige kleintje. En ons voedingsadvies is er om je bij elke stap te ondersteunen, zodat jouw lichaam en baby floreren.

Begin vandaag aan jouw zwangerschapsreis

Elke stap die je nu zet, is een gift aan jouw toekomstige kind. Dus waarom uitstellen wat je vandaag kunt doen? Laten we samenwerken om je lichaam en geest voor te bereiden om gezond zwanger te worden. Om niet alleen je voeding af te stemmen op een gezonde zwangerschap, maar ook je lichaam, kan je je bij ons ook beroepen op een vroedvrouw die ervoor zorgt dat je helemaal voorbereid bent op de zwangerschap. Maak een afspraak met een van onze diëtisten en zet de eerste stap naar een gezonde, blije zwangerschap en toekomst.

 

Wendy Van Seymortier

diëtiste, onthaal praktijk
055/61.56.73 – 0476/29.28.49
dietist@praktijkmovimento.be

Groepspraktijk Movimento

Berchemweg 190
9700 Oudenaarde (Melden)
055 61 56 73
Contacteer de praktijk

Inschrijven kan hier voor:

  • workshops, kooklessen en wandelingen

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord