Je bent hier: HomeGezonde voeding Oudenaarde

✔ Psychologische begeleiding  
✔ Unieke gezonde recepten  
✔ Workshops

Gezonde voeding in Oudenaarde

Jouw reis naar welzijn in Oudenaarde begint met gezonde voeding, een essentiële bouwsteen voor een fit en energiek leven. Groepspraktijk Movimento erkent dat de transitie naar een gezond eetpatroon een persoonlijk traject is, waarbij onze deskundigen je met passie en toewijding begeleiden om duurzame veranderingen in jouw eetgewoonten te bewerkstelligen.

 

Op zoek naar gezondere en fittere levensstijl?

 

 

Je partner in gezonde voeding

Bij ons vind je niet alleen expertise in gezonde voeding, maar ook een partner die met je meeloopt op je weg naar een gezonder leven. Onze toegewijde diëtisten hebben een schat aan kennis over gezonde voeding en zijn vastberaden om jou te voorzien van smaakvolle en voedzame recepten. Voedingsadvies op maat zorgt ervoor dat jij de juiste keuzes maakt, passend bij jouw lichaam en levensstijl. Zo werken we samen aan een keuken vol met inspiratie, waar gezonde voeding niet enkel voedt maar ook gezellig is. In het geval van overgewicht, bieden we gespecialiseerde begeleiding om je te assisteren in je unieke voedingsreis.

Eet gezond, leef gezond

Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak om de eerste stap te zetten richting een gezonder, vitaler leven. We kijken ernaar uit om jou te coachen naar een toekomst waarin jouw voeding je krachtigste bondgenoot is in welzijn. Of je nu algemene hulp nodig hebt, of specifieke begeleiding bij bijvoorbeeld een FODMAP-dieet, we zijn hier om je te ondersteunen.

Wendy Van Seymortier

diëtiste, onthaal praktijk
055/61.56.73 – 0476/29.28.49
dietist@praktijkmovimento.be

Groepspraktijk Movimento

Berchemweg 190
9700 Oudenaarde (Melden)
055 61 56 73
Contacteer de praktijk

Inschrijven kan hier voor:

  • workshops, kooklessen en wandelingen

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord