Je bent hier: HomeKinderdiëtist oudenaarde

✔ Psychologische begeleiding  
✔ Unieke gezonde recepten  
✔ Workshops

Gezonde kinderen met onze kinderdiëtist in Oudenaarde

Jouw zorg en aandacht voor de gezondheid van je kinderen is prioriteit bij Groepspraktijk Movimento, waar een gekwalificeerde kinderdiëtist jou en je kind met open armen verwelkomt in Oudenaarde. Jouw kinderen verdienen de beste start in het leven en dat begint met een optimale voeding en eetgewoonten.

 

Op zoek naar gezondere en fittere levensstijl?

 

 

Expertise van de kinderdiëtist

Als ervaren kinderdiëtist staan we bekend om onze diepgaande expertise en aanpak van gevoelige voedingskwesties bij kinderen. Ons team is gespecialiseerd in het bieden van zorgvuldig samengesteld voedingsadvies, aangepast aan de individuele behoeften en uitdagingen van jouw kind. Het navigeren door de balans tussen voeding en beweging kan een complex proces zijn, maar we zijn hier om een veilige en begripvolle omgeving te bieden waarin jouw kind kan leren en groeien. Als het gaat om eetstoornissen gaat het niet alleen om de fysieke, maar ook om de emotionele aspecten van jouw kind. Daarom bieden wij naast voedingsondersteuning ook samenwerking met een kinderpsycholoog. Zo kunnen we samen jouw kind gezond leren eten.

Ontdek een gezond pad voor jouw kind

De reis naar een gezond leven voor jouw kind begint met één stap: het plannen van een consultatie met een van onze diëtisten. Geef je kind de kans om een fitter en gezonder leven te leiden door ze de tools en ondersteuning te bieden die ze nodig hebben om goede voedingskeuzes te maken. Laat ons de gids zijn op jullie weg naar welzijn en boek een afspraak met onze kinderdiëtist.

 

Wendy Van Seymortier

diëtiste, onthaal praktijk
055/61.56.73 – 0476/29.28.49
dietist@praktijkmovimento.be

Groepspraktijk Movimento

Berchemweg 190
9700 Oudenaarde (Melden)
055 61 56 73
Contacteer de praktijk

Inschrijven kan hier voor:

  • workshops, kooklessen en wandelingen

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord