Je bent hier: HomeKinderpsycholoog Oudenaarde

✔ Psychologische begeleiding  
✔ Unieke gezonde recepten  
✔ Workshops

Kinderpsycholoog in Oudenaarde

Als jouw kind worstelt met voedingsuitdagingen, staat onze kinderpsycholoog voor je klaar in Oudenaarde. Bij Groepspraktijk Movimento hebben we een kinderpsycholoog die gespecialiseerd is in het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving waarin jouw kind zich kan openstellen en gezonde eetgewoonten kan ontwikkelen.

 

Op zoek naar een kinderpsycholoog?

 

 

De veelzijdige rol van een kinderpsycholoog

Een kinderpsycholoog doet veel meer dan alleen gesprekstherapie voeren. Kinderen tonen ons namelijk op diverse manieren dat er iets niet goed voelt. Bij voedingsproblemen werkt onze kinderpsycholoog samen met jou en je kind om onderliggende oorzaken van ongezonde eetgewoonten te begrijpen en aan te pakken. Ze kunnen helpen bij het aanreiken van voedingsadvies en werken nauw samen met het diëtistenteam om een geïntegreerde benadering te bieden. Onze kinderpsycholoog biedt niet alleen ondersteuning maar ook de begeleiding die nodig is om door een uitdagende tijd te navigeren. Met de hulp van een kinderdiëtist wordt er gewerkt aan het ontwikkelen van een gezond en evenwichtig eetpatroon dat past bij de groei en ontwikkeling van je kind. Natuurlijk ligt de focus niet enkel op voeding. Je kan bij onze kinderpsycholoog ook terecht voor:

  • Kinderen, jongeren en volwassenen
  • Emotionele moeilijkheden
  • Gedragssignalen
  • Ontwikkelingsmoeilijkheden
  • Aanleren van preventieve vaardigheden
  • Opvoedingsondersteuning
  • Zelfzorg, veerkracht en emotionele groei voor ouders

Ontdek de voordelen van professionele hulp

Twijfel niet om de expertise van onze kinderpsycholoog in te roepen. Een gezond dieet is essentieel voor de groei van je kind, en soms is professionele hulp van een diëtiste daarbij nodig. Met speciale persoonlijke aandacht helpt onze kinderpsycholoog jouw kind op weg naar een gezond en gelukkig leven. Neem vandaag nog contact op en zet de eerste stap naar een blijvende verandering.

 

Wendy Van Seymortier

diëtiste, onthaal praktijk
055/61.56.73 – 0476/29.28.49
dietist@praktijkmovimento.be

Groepspraktijk Movimento

Berchemweg 190
9700 Oudenaarde (Melden)
055 61 56 73
Contacteer de praktijk

Inschrijven kan hier voor:

  • workshops, kooklessen en wandelingen

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord