Je bent hier: HomeKinderpsycholoogOver Liese

Over Liese

Liese Opsomer - Kinderpsycholoog

Mijn naam is Liese Opsomer, afgestudeerd in juni 2021 als klinische psychologe. De prille ervaring die ik reeds opgedaan heb op school (Universiteit Gent) en stage (Zeepreventorium) biedt mij de openheid en de frisse blik waarmee ik het traject van de kinderen en jongeren zal begeleiden.

Als gewezen leidster in de scouts wil ik heel graag met kinderen en jongeren aan de slag gaan. Mijn doel is vooral om een bezoek aan de psycholoog laagdrempeliger te maken. Het is belangrijk een veilig gevoel te creëren waarbij de kinderen en jongeren hun verhaal kunnen vertellen.

Tijdens ons jonge leven worden we met heel wat moeilijke en onbekende momenten geconfronteerd. Vaak kunnen we deze aan, soms hebben we daar wat hulp bij nodig. Tijdens de therapeutische sessies wil ik luisteren naar hoe het kind zich voelt en samen zoeken naar methodes die de problemen dragelijker zouden kunnen maken. Door volledig in de leefwereld van het kind of jongere te duiken, wil ik hen helpen hun emoties beter te begrijpen en zichzelf beter te leren kennen. Aangezien ouders van onschatbare waarde zijn binnen het leven van het kind, tracht ik hen zoveel mogelijk bij het proces te betrekken.

Aarzel niet om contact op te nemen en dan plannen we zo snel mogelijk een kennismaking in.

Voor een intakegesprek, individuele sessie of een oudergesprek betaal je 50 euro. 

Je kan me bereiken via de online agenda, mail naar liese.kinderpsycholoog@praktijkmovimento.be of een berichtje op het nummer 0487277213.

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord