Loopbaancoach en burn out coach

Sophie Vanpeperstraete: Loopbaancoach - Burn out coach

Burn out coaching: 

De laatste maanden wordt er meer en meer over burn out gesproken, en dat is belangrijk, want het aantal mensen dat te maken krijgt met een burn out groeit sterk. Een burn out krijg je niet van de ene op de andere dag. 

We kunnen het vergelijken met een batterij, onze innerlijke batterij! Ideaal hebben we een evenwicht tussen energieleveranciers en energie nemen. Bij stress en spanning, wordt de hoeveelheid energie leveranciers kleiner dan de energienemers: onze batterij wordt leeg gehaald. Als dit tijdelijk is, kan dit een moeilijke periode zijn, waar ons lichaam van kan herstellen. Houdt de spanning weken, maanden, jaren aan, dan wordt de kans op een burn out groter.  Vaak heb je dan professionele steun nodig om zowel fysiek als mentaal te herstellen. 

Als burn out coach, gaat Sophie met jou op zoek naar een evenwicht tussen energieleveranciers en energie nemers. Je krijgt inzichten in wat een burn out met je lichaam doet.kan doen en hoe je hiermee kan omgaan. 

Loopbaancoaching voor arbeiders, bedienden en zelfstandigen:

Herken je dat knagende gevoel? Is dit het nu?
Dat gevoel van nood aan een nieuwe wending in je leven,
het gevoel dat je huidige job je niet de nodige
voldoening geeft? Het kost je meer energie dan het oplevert,
en daarbij de twijfel of je wel op de juiste plek zit?
Waarschijnlijk herken je dat gevoel.
Maar hoe dan verder, wat is dan wel de juiste job?
Waar kunnen jouw talenten zich ten volle ontplooien en je weer die positieve energieboost geven? Heel veel vragen, en ik help met het zoeken naar antwoorden.

Via loopbaancheques VDAB heeft elke arbeider, bediende of zelfstandige recht op persoonlijke begeleiding voor slechts € 80 voor 2 loopbaancheques (info VDAB site).

Zelf heb ik ervaring in het nemen van nieuwe carrièrewending, ik begrijp wat het losmaakt bij mensen, de vragen, de twijfels.
Vanuit mijn jarenlange ervaring met het begeleiden en opleiden van mensen, kan ik jou helpen met een persoonlijke analyse.
We zoeken samen naar jouw talenten en ook naar de zaken die minder goed bij jou passen. Daardoor val je niet in de valkuilen van bepaalde jobs.
Je krijgt begeleiding in het vinden van je nieuwe job op de arbeidsmarkt.
Mijn doel en passie:  jou terug dat werkplezier en
voldoening doen vinden die je zoekt in een job!

 

Praktijk Movimento

Berchemweg 190
9700 Oudenaarde (Melden)
Telefoonnr: 055 61 56 73 
sophie.loopbaancoach@praktijkmovimento.be

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord