Je bent hier: HomePrikkelbaredarmsyndroom

✔ Psychologische begeleiding  
✔ Unieke gezonde recepten  
✔ Workshops

Prikkelbaredarmsyndroom

Bij Groepspraktijk Movimento in Oudenaarde hebben we een diepgaand begrip van het prikkelbaredarmsyndroom. Dit veelvoorkomend spijsverteringsprobleem kan je dagelijks leven beïnvloeden, maar wij staan klaar om je te helpen. Het herkennen van symptomen en het aanbieden van een juiste behandeling is essentieel voor je welzijn.

 

Op zoek naar gezondere en fittere levensstijl?

 

 

Behandeling en benadering van het prikkelbaredarmsyndroom

Het prikkelbaredarmsyndroom kan een complexe aandoening zijn, maar er zijn doeltreffende behandelmethoden. Een daarvan is het FODMAP-dieet. Dat is een specifiek dieet dat bepaalde voedingsmiddelen beperkt die mogelijk symptomen veroorzaken. Ons voedingsadvies is afgestemd op jouw individuele behoeften en kan helpen de symptomen van het prikkelbaredarmsyndroom te verlichten. Naast het FODMAP-dieet hebben we ook unieke gezonde recepten die zijn ontworpen om jouw spijsverteringssysteem te ondersteunen en te kalmeren. Een goede samenwerking tussen jou en ons team zorgt ervoor dat je een gepersonaliseerd en effectief behandelplan krijgt.

Laat de problemen niet aanslepen

Het is tijd om de stap te zetten naar een leven waarin je je fitter en gezonder voelt. Door onze uitgebreide aanpak en individuele focus kunnen we symptomen van het prikkelbaredarmsyndroom aanpakken, verminderen en hopelijk elimineren. Wacht niet langer met behandeling en boek nu je afspraak met onze diëtiste Emma. Wij staan voor je klaar om je te ondersteunen op je weg naar een comfortabeler en gezonder leven.

 

Wendy Van Seymortier

diëtiste, onthaal praktijk
055/61.56.73 – 0476/29.28.49
dietist@praktijkmovimento.be

Groepspraktijk Movimento

Berchemweg 190
9700 Oudenaarde (Melden)
055 61 56 73
Contacteer de praktijk

Inschrijven kan hier voor:

  • workshops, kooklessen en wandelingen

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord