Je bent hier: HomePsychologenteamOver Lise

Over Lise

Lise Van Ammel - Kinderpsycholoog

Mijn naam is Lise Van Ammel en in 2014 ben ik afgestudeerd als Master in de Klinische Psychologie. Vooraleer ik me wilde settelen als zelfstandig kinderpsychologe vond ik het belangrijk om voeling te krijgen met kinderen, jongeren en hun context. Die ervaringen heb ik opgedaan binnen de bijzondere jeugdzorg waarbij de focus ligt op opvoedingsondersteuning, echtscheidingssituaties en nieuw-samengestelde gezinnen.

Sinds vorig schooljaar begeleid ik ook kinderen binnen een schoolse context waar de focus ligt op emotieregulatie, sociale vaardigheden,…

Naast individuele begeleidingen geef ik ook regelmatig weerbaarheidstraining (Rots en Water) of andere begeleiding in sociale vaardigheden.

Tijdens het werken door tracht ik ook zoveel mogelijk opleidingen en vormingen te volgen om mijn kennis en handelen steeds onder de loep te nemen, uit te breiden en te verfijnen. Zo heb ik al een basisopleiding experiëntiële en ontwikkelingsgerichte psychotherapie voor kinderen en jongeren, een 5daagse vorming speltherapie en een ontwikkelingsgerichte vorming achter de rug. 

Aarzel niet om contact op te nemen.

Ik luister graag naar uw vraag!

 

Behaalde diploma's: 

Master in de Klinische Psychologie (Universiteit Gent; 2009-2014); 

Specifieke lerarenopleiding Psychologie (Universiteit Gent; 2014-2015); 

Basisopleiding Experiëntiële en ontwikkelingsgerichte kinder- en jeugdpsychotherapie (2016-2017);

Rots en Water (januari 2017)

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord