Je bent hier: HomePsycholoog

Psycholoog

... Een kind is als een vlinder in de wind. De een vliegt hoog, de ander vliegt laag. Ieder op zijn manier ...

Kinderen en jongeren lopen soms vast in verdriet, angst, onzekerheid of boosheid. Deze emoties kunnen hun vrolijke kant doen ondersneeuwen. Vanuit het kind of de jongere zoeken wij naar een uitweg en/of manieren om met moeilijke gevoelens om te gaan.

Als ouder maak je je soms zorgen over je kind of jongere. Misschien zit je met twijfels of vragen rond je aanpak. We onderzoeken dit samen en bieden ondersteuning waar nodig. 

Onze Kinderpsychologen

         Liese Opsomer

 
 

Liese Opsomer

 

Praktisch

Tarieven 

Intakegesprek / individuele sessie / oudergesprek: 50 euro

Wie kan bij onze kinderpsychologen terecht? 

Al vanaf het begin gaat onze voorkeur uit naar het begeleiden en helpen van kinderen en jongeren. Zij tonen ons vaak op heel diverse manieren dat er vanbinnen iets niet goed voelt Dit kan o.a. door het stellen van opstandig gedrag, het vragen van negatieve aandacht maar ook angsten, slaapproblemen, eetproblemen, depressieve gevoelens,… kunnen het gevolg zijn van “het zich niet goed voelen”.

Samen met het kind gaan we op zoek naar alternatieve oplossingen in het omgaan met hun emoties en zoeken we woorden om hun emotioneel onbehagen tot uiting te brengen. We doen dit a.h.v. speelse methodieken, verhalen,…

Aangezien kinderen de grootste tijd in hun context doorbrengen en jullie, als ouder, expert van jullie kind zijn, vinden we het ook belangrijk om met de ouders een goede samenwerking aan te gaan. We luisteren dus graag naar uw vragen en u kan dan ook de vraag stellen naar gezinsbegeleiding of opvoedingsondersteuning. 

Aarzel niet om contact op te nemen. We luisteren graag naar uw vraag! 

Menu

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord