✔ Psychologische begeleiding  
✔ Unieke gezonde recepten  
✔ Workshops

Spijsverteringsproblemen behandelen

Wanneer je spijsverteringsproblemen niet laat behandelen, kunnen ze je dagelijks leven enorm beïnvloeden en lijkt er soms geen einde aan te komen. Met de juiste aanpak kunnen we samen jouw spijsverteringsproblemen behandelen en verlichting brengen. Bij Groepspraktijk Movimento zetten we ons in om jou te voorzien van effectieve strategieën om je welzijn te herstellen.

 

Op zoek naar een manier om je spijsverteringsproblemen te behandelen?

 

 

Aanpak en oplossingen om spijsverteringsproblemen te behandelen

Als je spijsverteringsproblemen wilt behandelen, is een holistische benadering essentieel. We kijken naar alle aspecten van je levensstijl, van voeding tot stressmanagement. Met voedingsadvies op maat pakken we de kern van spijsverteringsproblemen aan. Dit advies is specifiek afgestemd op jouw behoeften, of het nu gaat om bijvoorbeeld het prikkelbaredarmsyndroom of andere spijsverteringsklachten. Daarnaast kan, op advies van de arts, een FODMAP-dieet worden voorgesteld, om jouw klachten aan te pakken. Bovendien bieden wij workshops aan die jou de nodige informatie en technieken bieden om je spijsvertering te ondersteunen en gezond te houden. Deze interactieve sessies zijn een waardevolle bron van kennis en geven je de tools in handen om zelfstandig spijsverteringsproblemen te behandelen en te beheren.

Onderneem actie tegen spijsverteringsproblemen

Laat je spijsverteringsproblemen niet langer je leven beheersen. Met onze hulp kun je beginnen aan het herstelproces. Onze professionals staan klaar om jouw spijsverteringsproblemen te behandelen met persoonlijk advies en praktische oplossingen zoals gezonde voeding. Zet de stap naar een comfortabel leven en maak een afspraak om te starten met het behandelen van jouw spijsverteringsproblemen.

 

Wendy Van Seymortier

diëtiste, onthaal praktijk
055/61.56.73 – 0476/29.28.49
dietist@praktijkmovimento.be

Groepspraktijk Movimento

Berchemweg 190
9700 Oudenaarde (Melden)
055 61 56 73
Contacteer de praktijk

Inschrijven kan hier voor:

  • workshops, kooklessen en wandelingen

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord