Je bent hier: HomeSportcoachOver Pietjan

Over Pietjan

Pietjan Brys - Sportcoach

Pietjan Brys
 

‘Bewegen is meer dan zweten en afzien..’

Bewegen staat voor mij niet enkel gelijk aan het fysiek afbeulen van mensen... 

Als bewegingscoach wil ik jou laten inzien dat bewegen zoveel meer is dan enkel het fysiek afzien... Met mijn persoonlijke aanpak wil ik ervoor zorgen dat de mensen die ik coach, bewegen niet meer enkel zien als een opdracht, maar hoop ik ervoor te zorgen dat bewegen een deel wordt van hun nieuwe, actieve levensstijl. Ook het sociale aspect bij beweging speelt hierin een belangrijke rol. 

Samen met mijn collega’s  bij praktijk Movimento, wil ik de mensen helpen om zowel beweging als een evenwichtig voedingspatroon deel laten worden van hun dagelijkse routine.

In overleg met de klanten wil ik samen  achterhalen wat ze graag doen en hoe we op hun kwaliteiten kunnen inspelen. Zodoende dat we vooral het plezier in bewegen gaan vinden. Vanuit dat vertrekpunt kunnen we haalbare doelen stellen om zo geleidelijk aan progressie te boeken.

‘Beter voorkomen dan genezen..’

De fun - factor in bewegen is voor mij één van de belangrijke pijlers, zo ook is verantwoord bewegen er één van. Het is niet alleen belangrijk om te bewegen maar dit gebeurt ook best op een verantwoorde manier. Daarom ga ik ook blessurepreventief te werk. Beter voorkomen dan genezen.

 

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord