Je bent hier: HomeSportcoaching

Sportcoaching

 

De stap naar een gezonder en fitter leven... 

Je wil de stap zetten naar een gezonder leven? Door gewicht te verliezen, fitter te worden, meer kracht te winnen, .. maar vooral "Je wil meer bewegen"!? 

We kiezen dan vaak om te starten met wandelen, lopen, fitness, .... Uiteraard motiveert ons Movimento team elke vorm van beweging, maar vaak is er minder overzicht, meer drukte in een fitness of behaal je te weinig of te traag resultaten. Je plan kan dan naar de achtegrond verdwijnen of je haakt af. Het is ook niet gemakkelijk om zelf een trainingsschema op te stellen waarmee je de beste resultaten kan behalen. Een beetje hulp helpt ons om betere resultaten te bereiken. 

Een personal trainier of kinderkinesietherapeut kan jou helpen bij het bereiken van jouw doelen. Onze sportcoaches of kinderkinesitherapeuten hebben heel wat opleidingen achter de rug om jou te begeleiden! 

Het is de persoon die jouw doelen haalbaar, stap voor stap wil bereiken met een op maat gemaakt plan! 

Wil jij graag de sprong zetten, dan heb je met jouw motivatie de belangrijkste sleutel tot succes al in handen, om samen met jouw personal trainer voor jouw resultaten te gaan! 

 

 

 

 

Praktijk Movimento

Berchemweg 190
9700 Oudenaarde (Melden)

  • Sportcoach RONIN
  • sportcoach@praktijkmovimento.be 
Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord