Je bent hier: HomeSportcoaching

Sportcoaching

Persoonlijk trainingsschema

Bij Groepspraktijk Movimento in Oudenaarde kan je terecht voor een persoonlijk trainingsschema. Wij begeleiden iedereen, of je nu start van nul of je huidige sportprestaties wil verbeteren. Begeleiding en advies op maat is waar we voor staan. Wij hebben aandacht voor ieders verhaal, grenzen, doelen en mogelijke beperkingen die je gezondheid je kan opleggen.

Ultieme begeleiding met een persoonlijk trainingsschema

Een persoonlijk trainingsschema bij ons houdt in dat je gevarieerde en uitdagende trainingen krijgt van een professionele sportcoach. Die zorgt ervoor dat je trainingen volledig toegespitst zijn op jouw kunnen en ook rekening houden met eventuele gezondheidsklachten. Door een nauwe samenwerking met onze diëtisten heb je nog tal van andere voordelen. Zo kunnen we jou tegelijk begeleiden op weg naar een gezonde voeding. Ons deskundig voedingsadvies zorgt ervoor dat je jouw persoonlijk trainingsschema goed kunt volgen en je nadien eventueel kunt doorstromen naar een traject met kleine groepjes. Tijdens je persoonlijk trainingsschema is het uiteraard ook belangrijk om je lichaam goed te verzorgen. Daarvoor staat er in onze praktijk ook een voetverzorging voor je klaar.

Grijp de controle over je lichaam

Vandaag is de dag waarop jij de controle neemt, vandaag kies je voor een actiever, gezonder, en gelukkiger leven met behulp van jouw persoonlijk trainingsschema. Laat ons je gids zijn op dit verrijkende pad. Wij staan klaar met een team van professionals om je te coachen in elk soort situatie, van loopbaancoaching tot rouwcoaching.

1OP 1 TRAINING

VOOR STARTERS VAN NUL, OF VOOR WIE ZIJN CONDITIE WIL UITBOUWEN

 

SMALL GROUP TRAINING

VOOR STARTES OF DOORSTROMERS NA INDIVIDUEEL TRAJECT 

 
 

 

We werken individueel, 1 op 1, maar wel steeds stap voor stap. Daarom starten we steeds met een kennismakingsgesprek. In dit gesprek luisteren we naar jouw doelen (dit kan varieren: gewichtsverlies, vetverlies, verbeteren van je conditie, opbouw van spiermassa en kracht, ...), jouw motivatie, jouw ervaringen met sport, jouw mindere ervaringen in het verleden, jouw plannen,  

Je traint in kleine groepjes. Vaak komen mensen in onze praktijk in Small Group training terecht na het doorlopen van een aantal individuele trainingen of in combinatie met een individueel traject 

Onze coaches volgen de trainingen continu op, en sturen constant bij om jou op de beste manier op te volgen! 

 

 

 

Praktijk Movimento

Berchemweg 190
9700 Oudenaarde (Melden)

  • Sportcoach RONIN
  • sportcoach@praktijkmovimento.be 
Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord