Je bent hier: HomeVoedingspatroon Waregem

✔ Psychologische begeleiding  
✔ Unieke gezonde recepten  
✔ Workshops
 

Een gezond voedingspatroon dankzij onze praktijk in Waregem

Een uitgebalanceerd voedingspatroon is de sleutel tot een gezonder en vitaler leven. Bij Groepspraktijk Movimento in Oudenaarde begrijpen we dat jouw pad naar welzijn zowel krachtig als haalbaar moet zijn. Het is onze missie om je te voorzien van inzichten en begeleiding nabij Waregem, zodat jouw voedingspatroon een natuurlijke bondgenoot wordt in jouw streven naar welzijn en vitaliteit.

 

Op zoek naar gezondere en fittere levensstijl?
 

 

Persoonlijke begeleiding voor je voedingspatroon

Onze diëtisten zorgen ervoor dat je een robuust voedingspatroon aanhoudt dat past bij jouw unieke behoeften en doelen. Voedingsadvies en persoonlijke begeleiding gaan hand in hand om jouw reis naar een gezonder leven te ondersteunen. En voor die momenten dat je een extra schouder nodig hebt, bieden wij ook psychologische begeleiding aan, om niet enkel jouw fysieke, maar ook mentale welzijn te cultiveren. Bovendien, met een individueel voedingsconsulte, diepen we jouw specifieke behoeften en doelen uit en creëren we een pad dat écht voor jou werkt

 

Vind de juiste begeleiding

Leven met vitaliteit, energie, en welzijn binnen handbereik is niet langer slechts een droom. Maak een afspraak en begin de reis naar jouw gezondste zelf met ons mee. Met een afgestemd voedingspatroon en de toegewijde begeleiding van ons team, ben je klaar om te floreren in jouw leven.

Wendy Van Seymortier

diëtiste, onthaal praktijk
055/61.56.73 – 0476/29.28.49
dietist@praktijkmovimento.be

Groepspraktijk Movimento

Berchemweg 190
9700 Oudenaarde (Melden)
055 61 56 73
Contacteer de praktijk

Inschrijven kan hier voor:

  • workshops, kooklessen en wandelingen

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord